Verzending

Pakket

Producten besteld via Lonbeton.com worden in heel Nederland geleverd via DPD en PostNL. Je ontvangt na verzending een Track & Trace nummer om je bestelling te volgen. T-shirts worden als brievenbuspakketje verstuurd: je hoeft op moment van levering niet thuis te zijn.

Verzendkosten en levertijden

Voor producten van Lonbeton gelden de volgende verzendkosten:

  • Standaard € 4,10 verzendkosten
  • Gratis verzending vanaf € 75

Levertijden

  • Kleding: op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis (uitgezonderd pre-orders)
  • Kunstwerken: 5 werkdagen (spoedlevering mogelijk binnen 2 werkdagen voor € 20)

* Tijdens feestdagen hebben wij andere bezorgtijden, spoedorders worden deze dagen niet uitgeleverd en worden naar de eerst volgende werkdag verzet.

Vertraging

Heb je een verzendbevestiging ontvangen via de e-mail, maar het product nog niet ontvangen? We raden aan de Track & Trace te raadplegen voor de actuele status van je verzending. Mocht je jouw bestelling drie werkdagen nadat hij is verzonden nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op. Vermeld in je contactverzoek je bestelnummer, zodat je zo snel mogelijk geholpen kunt worden.

Retourbeleid

Bestelde product kun je binnen 14 dagen na aankoop retourneren. De kosten van retournering zijn voor de koper. Het bestelde product dient ongebruikt, onbeschadigd, en voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden.

Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen en of het niet gebruikt is (gebruikte of beschadigde artikelen worden niet retour genomen) en nemen we de retourzending in behandeling. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag (minus eventueel de kosten voor een spoedlevering) terug op het rekeningnummer waarmee je de bestelling hebt betaald.

Een product retour sturen? Neem zo snel mogelijk contact met ons op.