DNA van Lonbeton

Origineel Amsterdams

Lonbeton is Origineel Amsterdams. Design, productie en drukwerk vindt plaats in onze hoofdstad. Om met woorden van Johan te spreken: maar da’s logisch.

Wie is Lon?

Fanatiek Ajax-supporter. Volgt zijn club overal en is getrouwd voor het leven. Of zijn grote liefde nu in Amsterdam, Zwolle of Jablonec een balletje trapt, grote kans dat Lon van de partij is.

Waarom Beton?

Een verwijzing naar de roots in Betondorp. Geboortedorp van grootheden als Johan Cruijff en Gerard Reve. Onder de rook van Stadion de Meer vond Lonbeton hier in februari 2019 het levenslicht.

Ontstaan

Op een druilige woensdagavond schiet Donny van de Beek Ajax naar een soevereine 0-3 voorsprong in De Kuip. Juichen met Donny levert altijd fijne plaatjes op met een vol uitvak, maar nu we er (alwéér) niet bij zijn toont Donny zijn shirt aan het thuispubliek. De beelden vliegen de wereld over en in Betondorp staat vast: hier moet iets mee gebeuren.

Ontvang releases in je mailbox!

We zijn bezig en plaatsen je op de lijst…
Welkom, dapp're strijder! Je ontvangt vanaf nu updates over nieuwe releases in je mailbox. Geen zorgen, we gaan je niet platgooien met e-mails.